Contact met mij

Wil jij jou kinderen weer laten stralen? Ik help je er graag bij! Dus neem gerust contact op.

Contact met Lenie 

Bijvoorbeeld als je iets wilt vragen, een kennismaking wilt plannen of graag meer wilt weten over een workshop of de coaching

Lenie heeft onze kleine meid enorm vooruit geholpen. Je merkt aan alles dat Lenie veel (levens)ervaring heeft en ontzettend veel liefde voor kinderen. Mijn dochter keek elke week uit naar de afspraak met Lenie. Gezellig samen spelen zei ze altijd. Maar wel spelen met een geweldig resultaat. Ze kan veel beter dan voorheen overweg met de drukte in haar hoofd.

Moeder van S.

 

Lenie Kindercoach

Zomervlinder 3A

7534MG Enschede

Telefoonnummer: 06-38 55 58 96

E-mail: lenie@leniekindercoach.nl

4 + 12 =

Volg mij op social media

Ervaringen van anderen

“Het kennismakingsgesprek met Lenie hebben we als zeer prettig ervaren. Er was direct een klik. Ook onze dochter zag het helemaal zitten…”

Ouders van J.

“Lenie is een geweldige kindercoach een ongelooflijk groot hart. Ze wist precies wat onze dochter nodig had en vanaf dag 1 waren ze echte maatjes.”

Moeder van P.

“We twijfelden of een kindercoach wel echt iets voor ons was. Maar toch maar een kennismaking met Lenie gepland. De beste keuze die we hadden kunnen maken. Onze zoon is weer de vrolijke spruit die hij altijd was. “

Ouders van S.

Uit eigen ervaring weet ik dat het ook anders kan…

Als moeder van mijn twee geweldige kinderen Nine (2011) en Juun (2013) weet ik hoe groot de uitdaging is om ouder te zijn. Mijn dochter is hoogsensitief en heeft ADD. Voordat deze diagnose kreeg heb ik meegemaakt hoe veel van het gedrag van onze lieve kinderen wordt gelabeld. Zonder dat jij als ouder dat wil. Laat staan dat je altijd die langdurige trajecten aan wil gaan terwijl jouw gevoel zegt dat je kind met een duwtje in de goede richting ook echt geholpen is.

Toen ik dit zelf had ervaren wist ik mijn eigen dochter zelf verder wilde helpen. Maar niet alleen mijn eigen kinderen, ook andere! Daarom ben ik, na diverse opleidingen, begonnen als kindercoach.

Ik wist al van kleins af aan dat ik graag met kinderen wilde werken. Inmiddels heb ik ruim 13 jaar werkervaring en diverse gespecialiseerde opleidingen op gebied van kindercoaching, hoogsensitieve kinderen en rouw en verlies bij kinderen gevolgd. Ik ben dan ook heel blij en trots dat ik al heel veel kindjes een duwtje in de goede richting heb mogen geven.  Ze weer heb laten stralen.

Als ik ook jouw ergens bij kan helpen, plan dan gerust een helemaal vrijblijvende kennismaking in. Dat kan door hier te klikken.

Liefs,

    Lenie